وي ادامه داد: اقتصاد گردشگري در جهان پررونق است ولي کشور ما به دلايل مختلف و با توجه به قابليتهاي خود هنوز نتواسته است سهم خود را از اين اقتصاد دريافت کند.
سبحاني بيان کرد: تلاشهايي براي توسعه بخشيدن به صنعت گردشگري تا کنون به عمل آمده است که از آن جمله ميتوان به پرداختن به سند سرمايهگذاري در گردشگري به عنوان يکي از وجوه اين صنعت اشاره کرد.
وي با اشاره به برگزاري همايش توسعه سرمايهگذاري در گردشگري تصريح کرد: اين همايش تلاش ميکند هم ابعاد تقاضاي گردشگري و هم ابعاد توسعه گردشگري را مورد توجه قرار دهد، البته تاکيد در اين همايش بر سرمايهگذاري است.
سبحاني بيان کرد: اعضاي علمي اين همايش در سه محور مقاله دريافت کردهاند که از آن جمله ميتوان به روشهاي تامين مالي، ارتباط بخش خصوصي با تامين مالي و وضعيت گردشگري از لحاظ سرمايهگذاري در اين صنعت اشاره کرد.
وي در ادامه گفت: رابطه خصوصيسازي و گردشگري و نقشي که مسائل و موضوعات مختلف در گردشگري دارند از جمله موضوعاتي است که به آنها پرداخته ميشود.
دبير همايش علمي توسعه سرمايهگذاري در گردشگري با تاکيد بر ويژيگي اين همايش گفت: اين همايش داراي اين ويژيگي است که تمام مقالات آن توسط متخصصين ارائه شده و فراخوان عمومي داده نشده است، در واقع نويسندگان مقالات خود خبرگان موضوعات مطرح شده هستند.
سبحاني يادآور شد: 15 مقاله تا کنون دريافت شده است و در روز همايش در سه نشست متفاوت و در سه محور، روشهاي تامين مالي و ساختار بازار، بخش عمومي و محيط اقتصادي گردشگري ارائه خواهد شد.
اين استاد دانشگاه در ادامه گفت: اين همايش ميتواند بسترهاي سرمايهگذراي در گردشگري کشور را فراهم بياورد و به سرمايهگذاران کمک ميکند که تا حدودي وضعيت اقتصادي بخش را بشناسند.
يادآور ميشود، اين نشست خبري با حضور علي محمد احمدي، رئيس پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربيت مدرس و جمعي از خبرنگاران و استادان دانشگاه در سالن اجتماعات پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد. /102
انتهای پیام/